Вітер викручує душу мені наостанок.
Золотом всипало листя до тебе дорогу.
Я поспішаю з тобою зустріти світанок,
Тільки б лише не звернути від твого порогу.
Тільки б не схибити,тільки б не розчаруватися-
Серце відкрити сьогодні тобі збираюся.
Може піти і ні в чому не зізнаватися?....
Стукаю. Ти відчиняєш . І я залишаюся.