mavlail відповів на коментар
БИЧ, 14.11.2016 - 12:03
Це не правда, точніше російська пропаганда… прислухайтесь до порад професора Преображенського… «не читайте советских (то есть русских) газет»… До кулішівки була старослов’янська писемність, яка мала і українські літери… Нам, українцям, пора вже відходити від так званих «досліджень» російської професури. Нагадаю вам, що ще до видання «Кобзаря», країною Моксель, а тоді петровською імперією, з 1627 року було видано постанов і указів про заборону українських книжок «литовския печати» більш як 25 разів.