Всього лиш раз, один лиш раз
Мені до тебе доторкнутись.
Без жодних сподівань і фраз
Заглянуть в душу....схаменутись!
І зрозуміти що то скарб...
Цвісти обабіч ледь журливо
Лиш споглядаючи у сні
Твої замріянії очі...
Де самота на самім дні
Зустрівшись з сумом
Править балом...
А я лиш гість.. Так важко стало..
Я мрію лиш про дотик той...
Той дотик зцілить мою сутність
Розіб'є крижану стрижаль
І дріб'язок по вітру пустить
Та не помітиш ти... На жаль...
Всього лиш раз...
Один лиш раз....