О. ДАЙ НАМ БОЖЕ ВКРИТИСЯ МОЛЬБОЮ
Моліться люди, за чужого сина!
Та так, щоб вас колись потішив свій.
Пошліть йому тепла свою частину,
Що має вогник серця золотий
Моліться люди, ви у дружній згоді!
Щоб перемозі їхній посприять.
Біда що стане їм на перешкоді,
Нехай оберне сум на благодать,
Моліться з Богом праведним благаю,
Молінь свою пославши до небес.
Щоб сили до синів ішли безкраю,
Щоб їхній дух від Господа воскрес.
Тож дай їм Боже днину світлолицю!
Звитязі милість виявив свою.
Надію й віру, мамину живицю,
Що душу воскресає у бою.
Від сонячних перлин, сльоза у сина,
Здіймає подвиг перемозі час.
О. матінко – моя ти Україна!
Сини тебе - звільняють від образ.
О, дай нам Боже вкритися мольбою,
Своїх синів вернути під покров.
Зустріти славою, обнять красою,
За те що кожен з них живим прийшов.