Давненько люди знали тільки сушу
Хоч помічали далечінь морів
казали "Я розвідать море мушу!"
І вирушили сотні кораблів
Чорна зоря на місто тихо впала
І довелося нам створити ліхтарі
І ми помітили нічне заграво
Дізналися про космос взагалі
Спочатку темінь панувала всюди
Тоді з;явилось чудо на землі
Вже в космос вирушили перші люди
Аби пізнати марево зорі
Колись з;явилось тільки перше слово
А зараз міріади наших слів
Така розвинута людськая мова
Що вже мільйони створених віршів
Напевно, всі ми зроблені мінливо
Такими сотворив нас Бог,
Ми вроджені творити диво
Воно почнеться з наших перемог.
Агов, вперед, відкриємо прекрасність!
І на землі багато чудних див,
Наук й мистецтва толерантність
Що рід людський озолотив.