Удячні Богу і батькам
Які нам дали Вас,
Гордість села, ми раді всі:
Вітаємо Тарас;Ви наш земляк
Щасливі ми.Спасибі, шо Ви є
Бо прославляєте Ви рід
Та і село своє.
В столиці зараз живите
У медицині асс
Пробачте нас за термін цей,
Радіємо за Вас.
Гордиться Україна вся
Вас знає цілий світ
За відкриття подяка Вам.
А родичам за плід
Ви людям робите добро
На ноги їх кладете
Кумир Ваш знаєм Гіпократ
Бо з Господом живете,
Спасибі, в гості, що прийшли
Радіємо за Вас
Шановні газди Никули,
В Банилові у нас
Багато учнів в Вас вже є
Пишаються вони
Більше б таких було людей
То не було б війни
Бажаєм Нобелівську Вам
Здоров’я берегти
Самі добились у житті цієї висоти
Шануєм поважаєм Вас ми Ваші земляки
Господь натхнення хай дає
На довгі ще роки.