Ти мій чудовий і новий
ти мій
старий облуплений малий
ти мій,старий,мов на долоні
ти мій вночі,бо вдень
панує тут брехня,нажаль...
і під світлом сонця творить
жах.
на Дністровській і Вокзалі
на базарі.
Іду по вулиці і молю і взиваю́́
до неба я вірші складаю
врятуйте мій Франківськ єдиний
він ж такий малий,дитинний.
ти мій
під світлом ліхтаря
ти наш -
живи ж моя зоря!