За цими впевненими словами
Ховається невпевнена людина,
Не така ще стара, але моментами сива.
Серйозна і смішна, близька і далека,
Вона не вміє брехати, хоче уникнути пекла.
Ви хоч раз зустрічали таку людину?
Яка здатна витратити на когось години,
Якій не шкода і взагалі не треба,
Щоб ви були крутими чи сяяли б з неба.
Вона ображає лише правдою,
Вона про вас рідко згадує,
Хоча про Вас вона й не забуває,
Просто істинне ставлення приховає.
За цими впевненими словами
Ховається невпевнена людина,
Вона допоможе знайти Вам силу,
І Ви не захочете її відпускати далеко,
Бо поряд з нею Вам не страшне пекло.
10/08/2016