Скажи відверто, тобі іноді не здається, що в своєму житті ти дивишся дешевий спектакль? Тобі не робиться прикро коли ти в якийсь момент починаєш розуміти, що ти вже не дивишся, а граєш в ньому якусь роль за чужим сценарієм. Можливо навіть другорядну роль. А коли ти приходиш до тями, що це твій час і твоє життя, тобі не хочеться встати, побажати всім бурхливих овацій і мовчки піти не озираючись? Час іде.... Тобі не шкода, що твій час проходить не там, де повинна бути твоя головна роль? Невже тобі не хочеться бути собою?!
Лю...
25.12.2016