Грудень розставить крапки над і.
Далі вже - справа січня.
Хто скаже першим, що ми слабкі
(надто, якщо не вічні)?
Надто, якщо комусь завтра йти
в довгу далеку безвість.
Хай би цей страх у мені притих,
поки ми з Богом чесні.
Надто, якщо за межею - тьма.
Або і геть нічого...
Поки мій ангел - твоє ім’я,
в світі не так і чорно.