По бруківці граційно, мов лань,
Десь постукують шпильки бундючно.
Відшукати тебе лиш одне із бажань -
Недосяжне, та все ж неминуче
Крізь туман невловимо, мов тінь,
Десь хвилюється сукня сміливо.
Я шукати тебе досі ще не посмів -
Не спізнав, де зродилося диво.
На мості неймовірно, мов сон,
Десь кофтинка напнулася гладко.
Чом ховаєшся – ти ж як прекрасний бутон,
Що зростає неначе дитятко.
У проміннях шалено, мов час,
Десь віночок виблискує владно.
Я у долі украв щонайменшенький шанс
Віднайти. Покохати – не складно.
квітень 2012