Здорова, братік! Ну розказуй, як ти там?
Та ти сідай, так прямо на бушлати
Закуриш? Ні. А може по 100 грам?
Що кажеш? Хочеш разом помовчати...
Так братіку. Можливо ти правий.
Немає толку від пустих розмов
Але скажи, чому я досі ще живий?
Чому не я, а ти від нас пішов?
Я кожен день пригадую той бій,
Я дав команду групі "за броню!"
Цей постріл снайпера мав бути тільки мій,
Що ти робив на лініі вогню?
Ні, ми не перший тиждень на війні.
Не перший рік в руках тримаєм зброю.
Навіщо, брат? Відповідай мені!
Від тої кулі ти закрив мене собою?
Прозорі очі мертвого содата,
Вказали співрозмовнику на стіну.
на фотокартку названого брата
що обімав двох діток та дружину.
Сергій Скальд