Молодим, я побажаю;
Жить дружненько все життя.
Щоб, мов лебеді кохались,
Йшли в щасливе майбуття.
Зять, хай тещу поважає,
І горілки, щоб не пив.
Щоб спиртного і не нюхав,
Та цигарок не палив.
Та був чемний, працьовитий,
А кота, на ВИ, щоб звав.
Також, мив курчатам ноги,
Тещу в руки цілував.
Молода, хай буде сміла!
Щоб обід варити вміла.
Ноги мити поросятам,
Каченятам і гусятам.
Та щоб свекра поважала,
Чемно його зустрічала.
Чоловіка - шанувала,
Навіть, інших, щоб кохала!