Питають мене інколи буває :
-Коли відчуваю я щастя обійми?
Я відповідаю словами простими:
-Ще радості кращої в житті немає
Лишь бачіть посмішку у неї на вустах
Буває в розмові душевній запитають :
-Що таке радість? чи жива вона в тобі?
Кажу я просто і навіть римами не граю:
-Немає кращого у цій людський юрбі
Лишь бачіть радість у її небесних очах
І все буває так що кожен питається:
-А хто така вона ? про кого говориш?
Мені казати правду залишається:
-Вона це леді, або ні , цікавитись полиш
ЇЇ я ношу в серці і хочу носити на руках...
Присвячується Д.