Ти для мене був найкращим
і здавалося, що щастя буде завжди
Та не сталось так
Чорна хмара налетіла
і дощем кохання змила
Моя доля, стала як безкрилий птах
приспів:
Ти відкрий свої долоні
Не тримай мене в полоні
Я прошу,не треба,не тримай!
Я до тебе не повернусь
В серці біль такий нестерпний
Відпусти мене, не треба, не тримай...
Як я кохала,знає небо
Жити не могла без тебе
Тільки ти, чомусь, цього не помічав
Лиш тебе завжди чекала,
серце я тобі віддала
А ти взяв його і просто розтоптав
приспів:
Ти відкрий свої долоні
Не тримай мене в полоні
Я прошу,не треба,не тримай!
Я до тебе не повернусь
В серці біль такий нестерпний
Відпусти мене, не треба, не тримай...
А тепер я зовсім інша
Жити так не можу більше!
Нехай іде минуле в небуття
Час мине загоїть рани
Ти збагнеш,що серце ранив
Тільки знай, що пізно буде вже
приспів:
Ти відкрий свої долоні
Не тримай мене в полоні
Я прошу,не треба,не тримай!
Я до тебе не повернусь
В серці біль такий нестерпний
Відпусти мене, не треба, не тримай...