Ми вже не ті . Дніпро, Південний Буг, Дністер
занесли нашу меншовартну провінційність
в минувшину. Заляканий "хахол" помер.
Над Україною - вітри революційні.
Ми вже не ті. І домоткане полотно
та шаровари лиш для сцени і музею.
В новЕ тисячоліття впевнено йдемо,
лишаючи зневірених та фарисеїв.
Та ще ворона двоголова із Москви
шукає Каінів, нових Іуд та Хамів.
Пильнує варта на Воротах Золотих
на підлих слуг нових кремлівських чингісханів.
Над древнім Києвом - жовто-блакитний стяг
яскраво світить на здивовану Европу!
Новий господар на українських полях
звільняє рідну землю від чортополоху!