Волонтерко,люба й щира,
Чим утішити тебе?
Я тобі шановна й мила.
Щиро дякую за все.
Зичу щастя і здоров"я,
Зичу злагоди й добра,
Щоб у нас на Україні,
Закінчилася війна.
Щастя й долі я бажаю,
І кохання у цей час,
Будь здорова в ріднім краю,
Ти одна така у нас!