Ого-го !Ого-го!
Скільки снігу намело.
І синички й снігурі,
Всі цвірінькають мені.
Я із братиком Лук"яном,
Годівничку змайстрували.
Крихти хліба і зерно,
Горобці клюють давно.
Всі летіть до годівнички,
Пташки різні,всі синички.
Хоч і снігу намело,
В годівничці є зерно.
13.02.2017р.