"Я вас конечно понимаю,,
Прошу на встречу мне пойти,
Я так погано размовляю,
Прошу на русский перейти..."
Афанасий.
-----------------------------------------------------
Могу на русском я конечно,
Но я украинский люблю,
И родилась я в Украине,
На украинском говорю.
У мене мова є чудова,
Співоча,наче в солов"я.
Люблю українську я мову,
Я ж українка! Щира я !
Якщо живеш ти в Україні,
Все українське-поважай!
А нашу мову солов"їну,
Вивчай,люби ,оберігай!!!
І.І.Пилипів.