Подаруйте мені підсніжник.
Не за щось, не чомусь, не для того, щоб квіти …
Просто так ви мені, просто щоб для душі,
Подаруйте зимовий підсніжник.
Лиш тому, що сміливо і ніжно зроста,
І не кориться холоду й долі.
Лиш тому, що він біле, тендітне маля
І зі снігом пустує на волі.
Лиш тому, що він любить й приймає життя,
І не дивиться, що у неволі.
Лиш тому, дарувати що хоче життя
І щасливим робить світ довкола …
Лиш тому, що він сильний й сміливий, як я,
Не злякати його буревієм.
Лиш тому, що він ніжний й чутливий, як я,
Як мрійлива, закохана жінка.
Подаруйте мене, подаруйте мені,
І не тільки тому, щоби квіти …
А тому, що я – жінка, і сильна, й слабка,
Як в снігах білосніжний підсніжник …
14.02.2017