Небесна сотня неспроста,
Пішла у вічність,в небуття.
Щоб мир і щастя був в країні,
Щоб зберегти права людині.
Небесна сотня-батько,син,
Коханий,друг чи побратим...
Всі полягли тут, на Майдані,
За справедливість,за страждання!
За біль народу,за добро,
У пеклі цьому,у вогні,
Боролись за права свої
І відійшли у небуття....
У вирій ,наче журавлі,
У небо сотнею пішли,
Щоб із святих наших небес,
На захист стати з Отцем днесь...
Небесна сотня не спроста ,
Пішла у наші небеса...
І .І. Пилипів.
20.02.17р.