Від добра не шукають добра
Не чекають від нього віддачі,
Та добро, як свіча, не згора,
Хоч мотиви у нього гарячі:
Доторкнутися диво-струни,
У любові серця об"єднати.
Як підсніжник шукає весни,
Так добро розпочне проростати.
Приспів:
Ти добром поділись -
І на серці хай стане щасливо,
І підніме увись
Добротворення справжнього диво!
В сьогоденні бракує добра,
А зневіри і кривди багато.
Настає благодатна пора -
Світло в душі холодні впускати.
Осіянне, блаженне ,земне,
Хай добро дефіцитом не буде!
Час добра доторкнувся мене,
Щоб до вас доторкнутися, люди!
Приспів.