Родивсь малесенький клубочок,
З'явивсь на світ мій Син-Синочок.
Йому так сильно я зраділа,
Теплом й турботою зігріла,
Мій Легінь ріс, мов по хвилинах,
Маленький їв як по годинах,
Він перший крок ступив, мов Янгол.
Мій Легінь день у день зростає
І розправляє сильні крила,
Злетить мій Легінь на вітрилах
До Сонця, що його чекає,
І там навіки покохає
Його Душа ясна Дівоча
І подарує дні і ночі,
І подарує ніжну ласку,
Чекає Сина Сонця Казка,
Чекає Радість і Кохання,
Чека Нове Життя Світання.
Мудра Бджола