Напишу я листа. Надійшлю на майбутню адресу,
все, що з серця дістав, у віршах про себе розповім.
Як пізнавши кохання - повірив у долю небесну,
а болю зазнавши - переміг смерть, приборкавши гнів.
Проживу я життя. Промайне в світі думка чудесна,
що дозволить душі продовжити сенс завзяття́.
Якщо сповідь розчулить того, що від Бога одесну,
він допустить мій розум до нього - самого Буття!
І це буде мій рай! Нагородою стане безсмертя.
На Землі у книжках, а у Всесвіті - шлях, що пала!
Майорять навкруги тендітно-ранимі знамення.
І веселкою мрій ведуть до обрання добра.