сумідо, не здавайся!
іди до своєї мрії!
ти особливий!
кричить японська школярка
в рожевому платті зі сльозами на очах
якби не японська школярка
його тіло б
з діркою в скроні
опустилося на дно озера
фільм називається хімідзу
режисер сіон соно
а ще останніми днями я часто
слухав пісню the national — fireproof
там є фраза nothing breaks your heart
доцільно вже і стуса згадати
ніхто не зіб'є з власної тропи
тож
сумідо, не здавайся!
сумідо, не здавайся!