Не ціним ми того що маєм,
Не раз іще я доведу…
Сумуєм лиш коли втрачаєм,
У цьому істину знайду.
Не ціним те що Бог дає,
І це не гроші…
У серці кожного він є,
В душі ми все такі хороші.
Побачить це і зрозуміти,
Нажаль не всім дано…
Життя своє так полюбити,
Як учить нас святе письмо.
Тоді відкриються вам очі,
І розум посвітліє…
І день прийде на зміну ночі,
В душі це кожен розуміє.
Відкрийте душу ви для Бога,
Так просто розпахніть…
І вам відкриється дорога,
В любові будим вічно жить.
Моліться всі – хто і не вміє,
Це не важливо…
Бож Бог один він зрозуміє,
І вам покаже своє диво.
А хто вже бачив ці дива,
Не стійте в стороні,
У ньому віра вже жива,
Допоможіть тим хто на дні.
Відкрийте їм нехай побачать,
Ту істину життя;
В останній раз вони заплачуть,
Назад не буде вороття.
Я знов звертаюся до вас люди,
Учіться жити…
Бож Бог він є. Бог є усюди,
Лиш треба серцем полюбити