Фотографе, зроби для мене фото,
Ти зазнимкуй мені отой фонтан.
Хай буде краща це твоя робота,
Ти в цьому ділі, певно, ветеран?!
Зроби для мене ти таку світлину,
Де пахне вишнею гарячий ще пиріг,
Де хата, а над нею небо синє.
Хай буде фото це мені за оберіг.
Фотографе, зроби мені те фото,
Де квітне сад, зозуля там кує,
Де сонечко всміхається в висотах,
Таке яскраве, наче золоте.
А ще так хочу фото сьогодення,
Нехай ця мить замре. Фотографуй!
У неї буде теж своє наймення,
Лише мені її ти подаруй.
Хай час зупиниться на хвилечку єдину,
А я всміхнусь, чи навіть, підморгну?!
Он за плечами, глянь, яка картина!
Все зодягнулось в сонячну весну.
Фотографе! Зроби для мене фото,
Хай серце в грудях б’ється, наче птах.
Я знаю, час ніяк не зупинити,
Лиш в цій світлині, що в моїх руках.