не жалійтесь, якщо ви самі руйнували паркани
якщо власноруч і не раз викидали потрібних людей
а ці люди тепер на душі прогризатимуть рани
ігноруючи блиск ваших сіро-зелених очей
не жалійтесь, якщо ви тримали долю в долонях
а вона задихнулась і просто не має бажання іти
не жалійтесь, якщо сумління вдаряє по скронях
і струмом розколює усі ваші душевні світи
не жалійтесь й ніколи не плачте в подушку
для істерик у шафі чекає старий вас блокнот
розкажіть, як з царів рішуче ідуть в попелюшки
і покірно віршами собі ж затикатимуть рот