Дощ не заходив котрий день.
Мене не тішив мокрим вальсом.
Лише гриміло небо басом,
Шукала блискавка мішень...
І серед всього сірий будень.
До сказу зводив рій думок.
А хто ж будити мене буде
Легеньким брязкотом шибок ?
Дощ не заходив . Боягуз.
Ховався зрідка заглядавши.
Від нього я не відвернусь...
Не відвертаються кохавши...