Малює свої на папері
Картини вмілий художник,
А літо малює у небі,
Малює усе, що може:
Пропливли кораблі-хмаринки,
Удаль їх відносить вітер,
І навіть заморські тваринки
Малює у небі літо.
Тут страуси є і дракони,-
Вони в небесах літають,
І маленькі смуглясті поні
По небу собі гуляють.
Гривасті загнуздані коні
Возять казкові карети,
І принци дарують проворні
Принцесам своїм букети.
Малює свої на папері
Картини вмілий художник,
А літо малює в небі,
Малює усе, що може.