Байронічний герой я! Свідомо
пишу я іронічні рядки
Хотів бути я вищим, й відомо
це усім: будь то друзі, батьки
Я - п@скуда, щей меланхолічний
Прямолінійний, самотній засранець
Інтелігент ср@ний, егоцентричний
Десь "крутий", ну а десь "абарванєц"
Неслухняний, лінивий гавнюк
Як про мене сказала би мати...
А колишня б сказала "Пизд*к,
який в ср@ку хотів мене грати"
Може й так, зате жити не нудно
І начхати хто там збоку ниє
І нехай виражаюсь я брудно
зате я ні під кого не рию...
Чесні люди, гадаю, всі грубі
Може, правда того вимагає?
Ну й нехай без сивин я на чубі
Нехай ту дуру інший хтось "грає"
Нехай я обійдуся без злата
Без грошей, і без "друзів" своїх
Зате гордо покрию всіх матом!
Зате виведу дурнів, мов бліх
Зате буду веселим засранцем
Буду тішитись новому дню
Буду вами крутити, мов в танці
Та ніколи не скажу брехню :)