Мрії мої
Мрії мої, квіти на камінні,
Я забула, що ви ще живі,
Ви так ясно сяєте в цвітінні,
Небо вами править й журавлі,
Думала, що зрадила, забула
Світлих мрій осяяні дива,
Пісню Радості Душа давно не чула,
А вона в камінні все жива,
Дякую вам, квіти, що цвітете
Незалежно від моїх бажань,
Хоч забула вас, а ви живете
У Країні Мрій і Сподівань,
Я підняла раптом ковдру смутку
І знайшла нежданий первоцвіт
І волошку, чисту незабудку.
Дякую вам, квіти, що живі!
Мудра Бджола