Як у нашому селі
Брати Бублики жили
Нам вони зробили свято –
Свято рідного села.
Ой гоп о-ла-ла
Свято рідного села
Як у нашому селі
Проживають трударі
З ранку трудяться до ночі
До роботи всі охочі.
Ой гоп о-ла-ла
Свято рідного села
Як у нашому селі
Проживають малюки
І для них садок будують,
Щоб вони у нім були.
Ой гоп о-ла-ла
Свято рідного села
Як у нашому селі і
дорослі і малі
Люблять всі пісень співати,
Веселитись, танцювати
Ой гоп о-ла-ла
Свято рідного села
11.07.2017 року до дня святкування села Залізничне Полтавського району