А ми по колії, і паралельними
Йдемо до центру у півночний час.
Дорогу вказує місяць проміннями,
І ось ліхтар, що осліпляє нас.
І перехресттями і роздоріжжями
Ми йдем бо чітко знаємо наш шлях.
Дорога не близька та ми здолаємо,
Тай ось те дерево і ось зелений дах.
Вузенькі вулички згубились в сутінках,
З вікон доноситься веселий сміх,
А ми калюжами йдемо на босяка,
Нам смішно теж, йдемо й не чути ніг.
Солодким маревом бентежить ніченька.
Останній поворот тай ми дійшли.
Веселих снів тобі, моя ти зіронька!
Цілуючись вночі прощались ми!