За кожною крововтечею
я буду віднаходити твій образ –
Образ пісні,
яка стинає моєму персонажеві голову,
і коли я виливатиму усю меланхолію
на осінні поля,
кричатиму,
немов
примара,
що переслідує
осатанілих,
собаки здиратимуть собі животи
об м’яку шкіру богів.
нема
любові,
нема.
Німа
Мов
Посушливий
Вітер,
Німа
мов
червона сніжинка