Думаю, може ти щезнеш,
Просто візьмеш і щезнеш,
Ніжно і обережно - щезнеш.
Так, начебто і ніколи,
Так, наче і не було.
Коле, у грудях коле,
Пізно, але ніколи пізно
Не може бути.
Хочу тобі говорити,
Хочу тебе почути,
Бачити твої очі...
Пізно, але ніколи
Пізно не може бути.
Втома візьме і вижме.
Я не взяла би більше -
Більше ніж ти б зміг дати,
Я не дала би більше -
Більше ніж ти б міг взяти.
Усмішка твоя, карта,
Карта в твоєму серці.
Дихання, я відчуваю, що це
Дихання твоє тане в часі -
Подихів твоїх грація
В рухах стрімкого світла.
Щезнув. І так непомітно.
Так обережно. Так ніжно
Я полюбила в тобі Париж,
Який ти ненавидиш,
Я полюбила у тобі Францію,
Яку ти завжди покидаєш,
Я полюбила у тобі весь світ -
Ніколи не знаєш,
Що наготові у нього.
Близько. Далеко...Близько.
Пізно...
Але ніколи
Пізно
Не може бути.