Підводний човен - це машина
Яка може довгий час
Під водою перебувати.
А також спокійно
Під водою далекі
Відстані подолати.
Коли підводний човен
Спускається під воду,
То не бере з собою
Багато народу.
Великі і малі підводні
Човни зустрічаються.
Але не кожен з них
Досить глибоко
Під воду опускається.
Також військовими
Вони бувають.
І тоді багато
Різного озброєння
На борту мають.
Досить небезпечні
Підводні човни
Під час будь-якої війни.
Для того, щоб подивитися,
Що на поверхні води
Зараз відбувається,
У підводного човна
Перископ підіймається.
І жодне надводне судно
Підводний човен не відшукає,
Якщо в надводного судна
Спеціального пристрою
На борту немає.