Прийти до істини, пройшовши мінне поле,
Дійти до щастя, з печаллю у руках,
Життя прожити, чи мучитись від болю,
Питати небо, або шукать в рядках,
Це плюралізм, або це трішки гірше?
Це клятий зговір, чи світ уже дожив,
Посеред міста, ти пил, чи трішки більше?
Посеред друзів ти свій, або чужий?
Одна реальність, та поглядів розсадник,
І правда є, та тільки не для нас,
Одні кричать, що жити дуже складно,
І інші з правдою, та під іконостас,
І вік за віком, за істину війна,
І вік за віком, всі гинуть та не знають,
Що суть не в золоті і келиху вина,
Чому ж життя своє на них міняють?
Та всім дійде, і зійдуться дороги,
Але в останнє, щоб випити сповна,
За кожну долю, заховану від Бога,
За кожну совість, що куплено дарма.
ID:
759086
Рубрика: Поезія, Філософська лірика
дата надходження: 06.11.2017 21:30:00
© дата внесення змiн: 06.11.2017 21:34:56
автор: Дмитро Лісаєв
Вкажіть причину вашої скарги
|