Вона одягне червону сукню,
додасть для впевненості підбори,
"Завжди закрита і неприступна"-
так кажуть часто,ба навіть хором.
Вона не вірить у сни й кохання,
не вірить в збіги чи навіть долю
і не блукає у мріях до рання,
не марить Парижем,тропічним морем.
Та коли ніч наступає на п*яти,
вона з обличчя зриває маску
і разом з ніччю іде гуляти,
щоб між зірками читати казку.