Ти наснилась мені серед ночі
Така ніжна, самотня, легка.
Снилась ти, твоя усмішка, очі,
Ці нестерпно жагучі уста.
А у сні як в житті ти щаслива
Тай усе в тебе є, є мета.
І у сні як в житті - соромлива
Це моя - саме та, саме та!
Сон зірвався і я до світанку
Лиш з тобою в думках пролежав.
Сон зірвався і я як коханку
У думках лиш тебе обіймав.
Новий день - твоя усмішка поряд,
Ці нестерпно бажані уста,
Поряд подих, і голос, і погляд.
Ти моя - саме та, саме та!