Між рядками я живу,
Між рядками справжній я
І не в уяві – наяву.
Я ненавиджу своє ім'я.
Ніщо у порівнянні з вами.
Ви впевнені в собі, а я ні
Живу одними лиш словами
Десь там далеко у вогні.
Давно вже в пеклі я живу
Не наяву, а в голові.
Та хто ж відпустить тятиву,
Коли покину острови.
Ми всі обмежені, словами.
Минулим і думками...
Щось у нас не так із головами,
Усе будували своїми ж руками.
Імперія з бруду і брехні,
Оплетена душами картина
Захована глибоко десь на дні
Невпевнена в собі людина.