Хай начистить до блиску
Любов дзеркала сьогодення
І собою в молитві
Наповнить порожні серця,
Хай володарка-муза
Купає у хвилях натхнення
Влучне слово поета,
Уяву відлюдька-митця.
Хай заховане щастя
В біленьку надій рукавичку
Принесе вам у душу
Жадане, святкове тепло,
Щоб у році новому
Вам стало незмінно за звичку
Говорити — «Люблю»,
«Разом ми назавжди», «Повезло...»
Рік новий хай знімає
З прокату війни кіноплівку
І будує палац
Для знівечених долею мрій.
Хай голубкою мир
Завітає у кожну домівку
І усіх під крилом
Об’єднає на кулі земній.