Не все в житті буває вперше,
Та все бува в останній раз.
Чекали ми, коли ж завершить,
Свій танець цей осінній час.
Чекали ми, коли в тумані,
Розвіється рожевий небосхил.
Надії, подихи, думки останні,
І в них вкладається найбільше сил.
Чекали ми, коли ж замерзне,
Останній промінь ліхтаря.
Я знаю, що життя безсмертне.
Допоки в ньому ти і я.
Я знаю, що моменти вічні,
І скільки б їх в нас не було́,
Я буду радий, навіть в січні,
Шукати в них твоє тепло.