Чи світ розділився, чи розбрату думка,
Чи справді в очах потемніло мені,
Я бачу як люди біжать за лаштунки,
Без жодних відношень до виру подій,
Чи світ розділили, чи є методичка,
Як бути щасливим в киплячій воді,
Чи очі замилили, чи клята звичка,
Тримати нейтральність в своїй голові,
Без поглядів, мабуть, весело жити,
І рупором стать посередніх думок,
Тоді не потрібно і нести одвіту,
І зовсім не треба ніяких вимог,
І як же не просто, плекати ідею,
Триматися курсу, душею не гнутись,
Якщо вся система покрилась іржею,
Єдиний лиш вихід - від неї позбутись.