Так шкода, що зараз я сам,
а час минає
шкода, що тільки я тут говорю про любов для всіх.
Світ навколо не правильний, а в неправильному світі
можуть існувати тільки неправильні люди.
Правильним тут не місце...
ми вбиваємо своїх коханих, рідних
Ми кожен день вбиваємо себе...
без сенсу.
Так шкода що цей сенс я намагаюсь знайти,
це ж дорога в нікуди...
Але треба все це робити,
я все роблю неправильно, але відчуваю протилежне...
Час задуматись, чи це світ робить нас, чи ми його?
Допоможи мені...
всім чим зможеш, сам я не справлюсь