|
ВУДІ ПОЛ ҐРЕЙ
Намалюй мені кохання,
мила, не на полотні.
Не шкодуй осяйних,
барвистих фарб, на моєму тлі.
Розведи, не на палітрі -
усі кольорі веселки в небі,
бризни гарячими барвами, (на моєму тілі)
наче, у відчайдушному сні.
Нанеси, не на картині -
відтінки моєї душі,
й серця щем, мелодію
кохання, на своєму тлі.
Намалюй мені кохання,
сонечко, ти моє.
Запали в душі - вогонь бажання,
серденько, ти моє.
Розведи ці барви на усе життя.
Щоб, і, весело й радісно,
і, щасливо й пам’ятно -
аж до скону, до повного забуття.
Намалюй мені кохання,
мила, рідна, люба,
кохана, ти моя.
17:00 – 17:30 29 12 2017
НАРИСУЙ МНЕ ЛЮБОВЬ
ВУДИ ПОЛ ГРЕЙ
Нарисуй мне любовь,
милая, но не на холсте.
Не жалей ярких, разноцветных
красок, на теле моём.
Разведи, не на палитре,
Все цвета радуги в небе.
Выплесни горячие краски, (на моё тело)
Как будто бы, в отчаянном сне.
Нанеси, не на картину,
Оттенки моей души,
И сердца дрожь, мелодию
любви, на своём теле.
Нарисуй мне любовь,
солнышко, ты моё!
Зажги в душе – огонь желания,
сердечко, ты моё.
Разведи эти краски на всю жизнь,
что б, и, весело, и, радостно,
и счастливо, и, памятно-
до скончания веков, до полного забвения.
Нарисуй мне любовь,
милая, родная, любимая,
ты моя.
16:00 – 16:30 30 12 2017 Ивано-Франковск
ID:
768740
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 30.12.2017 00:02:36
© дата внесення змiн: 30.12.2017 16:52:11
автор: Woody Paul Grey
Вкажіть причину вашої скарги
|