Погукай мне,коли стомишся від самотності,
Від душевної нерівноваги , від дощів,
Від одноманітності нібито зимових тижнів,
Без справжніх снігових холодів.
Від бездіяльності навколишнього світу,
Що захлинувся в осінній воді,
Коли по-справжньому захочеться тепла –
Тоді подзвони мені.
Погукай чи поклич, коли залишиться
Місце порожнє в душі,
А серце нарешті зрозуміє,
Що не існує категоричного «Ні».
А існує можливість,порада
Порятунок від самотності, тужливості очей.
Погукай мене, коли стомишся
Від непотрібних речей.