Сон, сон, сон…
Як пісня і як дзвіночок,
Сон мій летить у садочок,
Хоче погратися з вітром,
З хмаринкою, з білим світом…
Але той вже лягає спатки,
Хоч ніхто з них не має хатки.
І вітер, і біла хмаринка
Блукають по небу давно.
А ти, спи маленький,
Бай – бай.
Оченята скоріш закривай,
Бо стукає вже сон до віконця -
І думає,що ти їхнє сонце.
Сон, сон, сон…
Кроки лунають по світу.
Бай-бай-бай…
До ліжка лягають діти.
Лю-лі-лю
Співають матусині очі
Доброї ночі! Солодкої ночі!