Солодкий сон серед полину,
Єдина дума серед дум,
З усіх доріг одна стежина,
Єдиний сум, приємний сум,
Любов, як гріх святіший всього,
І іспит на звання людини,
Любов як світ, в одній особі,
Любов як мука і святиня,
Це все епітети свободи,
Це все на совісті щиті,
Всьому початок гріх любовний,
І рай, і пекло на землі,
Це листя шелест, сніг у полі ,
Весни безмежної краса,
Невже немає в цім любові,
Невже інстинктів полоса?
Якщо ми часточка природи,
Чому благаєм небеса,
Коли болить - ми просимо в Бога,
Коли все добре - слава нам,
Хто вам сказав піти від Бога,
Хто вам сказав, що Він пішов,
В нас є душа, в нас є свобода,
Навіщо ж тягнемо ярмо.
ID:
770757
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 11.01.2018 13:25:29
© дата внесення змiн: 11.01.2018 13:25:29
автор: Дмитро Лісаєв
Вкажіть причину вашої скарги
|