Тихий вечір. Вино,
Але ні, я не буду,
І не треба мені того смутку зерно,
Не для того вів бій,
Не для того розлука,
Щоб із серця навіки натхнення пішло,
Це любов чи кохання?
Яка тут різниця,
Не існує в любові ні каплі вагання,
І відкиньте слова,
Тільки очі залиште,
Бо вони цілий світ, і одвіт на питання.
Всі частини себе,
Всі думки, всі тривоги,
Поділіть же на двох, як ділили добро,
Як ішли до гріха,
Так тікайте від нього,
Так прямуйте до Бога, дорога – Любов,
Як сьогодні єдині,
Всім світом забуті,
Сховайтесь в любові, і нею живіть,
Навколо все жовкне, і листя, і долі,
Навколо так холодно,
Але ви горіть.
22.11.17
ID:
771524
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 15.01.2018 20:30:14
© дата внесення змiн: 15.01.2018 20:30:14
автор: Дмитро Лісаєв
Вкажіть причину вашої скарги
|